maanantai 26. tammikuuta 2015

ARGH


Kamera on kuvia pullollaan, enkä millään malta odottaa, että pääsen niitä rauhassa koneen ääreen selailemaan ja editoimaan. Mutta kappas, nettiyhteys alkaa pistämään hanttiin, eikä millään anna mun asioida tietokoneella rauhassa. Mun huone sijoittuu meidän talossa kurjaan nurkkaan, jossa lämpötila on mulle aivan liian alhainen sekä wifi-yhteys mahottoman hidas. Äh, ette tiedä monet kerrat oon yksikseni täällä kironnut! Luojan kiitos perhe ei ymmärrä suomea, haha. Oon kärsivällinen tyyppi, mutta jonkinlainen raja löytyy munkin sietokyvylle :-D Eikä se satu takkuilemaan ainoastaan blogipostauksia tehdessä vaan myös sillon, kun olisi kiireellä tarkistettava tilitietoja tai hankittava lentolippuja! Koneella asioimista voisin siis kutsua mailin pituiseksi prosessiksi.
 
IMG_1020
IMG_0974
IMG_1012
IMG_1017
IMG_1004

Oon kuitenkin keksinyt ongelmiini ratkaisut, joista on edes hitusen apua. Puen yöksi pitkät ja paksut yöhousut, fleece-puseron, sukat & aamutossut. Sen lisäksi kytken sängynlämmittimen lämmittämään (joka on muuten aika kömpelö). Kuulostaa varmaan aika huvittavalta, Suomessa kun voi nukkua pelkillä alusvaatteilla..Anyway, yksi suuri syy, jonka takia en tämän reissun jälkeen pystyisi muuttamaan Englantiin pidemmäksi ajanjaksoksi! Suurin osa rakennuksista on siis rakennettu niin, että kylmyys pääsee kovin helposti ikkunoista sisään. Eikä lämmityksiä viititä pitää suurella teholla, se kun vie niin suuria rahasummia..Meidän onneksi pakkasasteita ei ole ollut kuin muutamana yönä.

Tajusin muutama päivä taaksepäin, että voin kantaa tietokoneen ja kupin (tai kaksi) vihreää teetä alakertaan olohuoneeseen, jossa nettiyhteys toimii edes hiukan sulavammin. Hoksasin myös, että kiroominen koneelle on ihan okei. Mun kohdalla se ja vihreän teen juominen laimentaa ärsytystä hyvin ottein!

Mutta, yllä näkyy kuvasaldoa viikonlopulta. Postauksen pääasiana piti olla uusi (koiran) kaulapanta, jonka löysin muutamalla punnalla ja jota tuun käyttämään varmaan todella paljon. Aiheet taisivat lipsua aivan muuhun :-D Kiva jos jaksoitte loppuun asti lukea!

Olkaa iloisia te Suomessa asuvat lämpimistä taloista sekä toimivasta rajattomasta internet-yhteydestä <3

6 kommenttia:

 1. kivaa lukee sun postauksia sieltä, aina hienoja kuvia! :-) ja joo muistan ku asuttiin englannissa, nii meiän taloon oli asennettu lämmtykset nii ettei ne lämmittäny lähes ollenkaan keskellä päivää (sillo oltiin koulussa onneks) ja sit yöllä just :'D ja seinät oli iha ohuet xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niijoo teki asuitte täällä! Jee joku pystyy komppaamaan mua:!-D joo niin se on meilläki, mutta mä oon päivät kotona..onneks pääsen kohta Espanjan lämpöön <33

   Kiiiitos Hilla! Kiva kuulla:-)

   Poista
 2. Hei! Todella kiva blogi sulla! Oon itekki nyt harkinnu että lähtisin au pairiksi lontooseen taikka sitte espanjaan. Mulla on vaa mietityttäny muutama juttu johon sää ehkä osaisit vastata:) Eli 1. miten tuo jos joutuu vaihtaa perhettä ni miten se onnistuu/mitä kautta itse löysit uuden perheen? 2. Kun sait espanjasta perheen, niin (mitä kautta se löytyi) tarvitseeko sinun osata espanjaa perheessä? Ja millainen kokemus au pairina oleminen on ollut sinulle? -Todella kiinnostunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku kommentoit! Tervetuloa ;)

   Mielelläni vastaan :-) Löysin mun perheen ihan vaan facebookin kautta. Laitoin semmoseen isoon au pair-ryhmään ilmotuksen,että etsisin perhettä Lontoosta ja tän perheen edellinen au pair otti muhun yhteyttä :) Sit on esim aupairworld.com, josta mun monet kaverit on bonganneet perheensä! Espanja-perhe löytyi myös facebookista. Perhe on ihan suomalainen, eli ei siis! On ollut ihan tajuttoman opettava kokemus asua ulkomailla ja au pairin työ on tässä iässä ihan menevä vaihtoehto :-D ei se tietenkään huikeeta oo asua muiden nurkissa,mutta kyllä sitä kestää :) Oon oppinut tänä aika hirveesti itestä ja yleensäkin maailmasta. Lähe! En voi muuta kun suositella :-)

   Poista
 3. Oiettä! Kävipä melkonen tuuri, etikkö iha vartavaste sieltä suomalaista perhettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!! No itseasiassa lähin ettimään ensin perhettä toivoen että toinen vanhemmista ois espanjalainen/amerikkalainen/englantilainen tmv..mutta ei nyt haittaa yhtää mennä ihan suomalaiseen. Ainaki helpompaa;)

   Poista