sunnuntai 1. helmikuuta 2015

AT MARCO POLO


Aamuterveiset lakanoiden välistä. Jalkapohjassa vaivaa rakkula ja eiliset naurut tuntee poskista. On päästy johtopäätökseen = Lungi sunnuntaipäivä ilman kiirettä ja epämukavia korkokenkiä. Mutta kyllä, eilinen oli tosi onnistunut! Meillä oli pöytävaraus Thamesin varrella sijaitsevassa ravintola Marco Polossa, jossa neljän Suomitytön voimin nautittiin herkullisista ruuista, ihanasta miljööstä ja erinomaisesta seurasta <3 Isot onnentoivotukset vielä Essille!!
 
IMG_1127
IMG_1114
IMG_1129
IMG_1118
IMG_1136
IMG_1152
IMG_1106

 
Miltä teidän viikonloput ovat näyttäneet?

Kiinnostusta muuten löytyi viikkokatsaukseen (puhelinkuvilla todnäk), jonka aion tämän illan aika koota kasaan. Siihen asti siis moi! Viettäkää sunnuntai rennosti :)
 

4 kommenttia:

 1. Moi, terveiset takas! :-) Ja eipä kummempi vkp, vähän ku mäkkäri käynti (yks juusto ja iso kokis) :D aka ei suurempia erikoisuuksia. Tosin perjantaina arskakin paisto viimein, ku taas nyt loskaa ja räntää.. Mut toivottavasti oot saanu netin toimiin paremmin, sillä harvinaisen tuttua se kun netti pätkii (kiitos elisan valokaapeliyhteyden) :/ Ja niin, viikkokautsausta sitten venaillessa ;-D ja vietä sääki rento sunnuntai ja alkuviikko--> :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei,haha :-D oi ihanaa! Tännekin on tullu talvi, ja mä ku luulin et ollaan jo lähestymässä kevättä..juu vietän :)

   Poista
 2. ääh tulee nälkä ku kattooki noit pizzoi! :P

  VastaaPoista