maanantai 19. tammikuuta 2015

GREEN PARK


Oli hauska huomata miten monet olivat heränneet lauantaina talvihorroksesta ja tulleet ulos saadaakseen annoksen auringonsäteitä. Pikkulapset juoksi saippuakuplamiehen perässä ja Green Park täyttyi turisteista ja lenkkeilijöistä. Mäkin oon saanut jotenkin kevätmoodin päälle, kun poistuin The Stingistä tummien housujen sijaan leopardi-farkut kainalossa. Musta on tullut taas leopardifriikki! Kaikki siinä kuosissa oleva näyttää coolilta. Paluu siis 7. luokkaan, jolloin puin koulukuvaukseen leopardi-t-paidan sekä leopardi-kengät. Not so cool...

Anyway, mulla oli aika mainio viikonloppu! Istuin italialaisessa ravintolassa iltaa ja tutustuin uuteen ihanaan ihmiseen. Vastapainoksi hyvästelin toisen, joka tästä lähtien jatkaa elämää Suomessa. Ihmiset vaihtuu ympärillä ja niin myös kohta mun ympäristö! Oon aika jännittynyt, sillä Malaga ja sen asukkaat tulevat olemaan ihan uutta mulle. Tässä parhaillaan googletan sen biitsikuvia ja haaveilen pääseväni sinne lenkkeilemään. Nollassa + Britannian kovassa tuulessa on nimittäin aika inhottava juosta. :( Tässä näkymää Green Parkista!

IMG_0790
IMG_0829
IMG_0780
IMG_0754
IMG_0738
IMG_0763
IMG_0863

Mutta, siellä ollaan ilmeisesti vielä aika syvässä talvihorroksessa! Pistäkää enemmän kommenttia, ottaisin mielenkiinnolla niitä vastaan. Postausideoita? 
XX


12 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sä teet sieltä lontoosta käsin näitä postauksia, tykkään sun kuvista ihan sikana! Ei nyt tuu mitään erikoisempaa postausehdotusta mieleen mut ihan normipostaukset kuvien kera on just niitä parhaita! ;)
    p.s oot kaunis <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos<3 Kivaa kuulla! Täältä käsin tykkään enemmän postailla kun arki on erilaista ja maisemat niin kauniit! Niitä tulee varmasti :) Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Oumaaigaad mikä kirjotus siis aww tää oli hyvä!!

    VastaaPoista
  3. Siis joo totta, täällä kaikki viel iha horroksis... Lunta pyrytti taas, joten luojalle kiitos et on kehitetty neliveto. Aurinkoki vois joskus pilkahtaa, ja siks onki vaa tärkeetä, et nauttii pikku asioista.! :-) Sori mullakaan ei postaus idiksii (on nii huono mielikuvitus)--->, mut just kaikkee ja mah. usein. Koska just nyt oikeesti ainoo paikka mist saa "D-vitamiinii", on ku voi lukee näitä mukavia postauksia.! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmasti apua! Nimenomaan, se on tärkeintä :) Eipä mitään, jatkan samaan malliin!

      Haha suurkiitos!:'D

      Poista
  4. Osaat kirjottaa tosi kivasti! ois kiva ihan vaan normiarjesta saada kuvia ja sit tyylii joku elämäni aakkoset postaus jossa avaat niitä aiheita enempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii tosi ihanaa kuullla! Se on mun heikkous,mutta eiköhän harjottelemalla parane;) niitä varmasti tulossa! Joo hei ei hullumpi idea :) kiitti paljon!

      Poista
  5. viikkokatsaukset ois kivoja! meinaan siis puhelinkuvia ja voihan sinne sekaan laittaa kamerallaki otettuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm niin pistetään korvan taakse :) Mä pidän niitä ite vaan aika tylsinä postauksina,yleensä skippaan semmoset postaukset :-D mutta mietitään!kiitos :)

      Poista
  6. Moikka! Löysin taas sun blogin, ja tää on niin huippu! Luin sitä vanhaa (regards rousea) ja postausideoita niin sun lempiasukokonaisuuksia, viikkokatsaukset, ja tosiaan kuvia ihan normiarjesta! Tää oli päivän piristys kun löysin taas tän blogin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tervetuloa takaisin;)

      Taidan tehä tästä viikosta viikkokatsauksen,aika moni on sitä nimittäin kysellyt:) kiitos tuhannesti! Sun kommentti vasta olikin päivän piristys <3

      Poista