torstai 15. tammikuuta 2015

MOVING TO SPAIN


Hola!

Palaset ovat kuluneen viikon aikana loksahdelleet paikalleen ja loppukevääni näyttää aurinkoiselta! Kerroinkin yhdessä aikasemmassa postauksessa kiinnostuksesta muuttaa etelän lämpöön. Muutto ei ole enää haave, jonka tekemättä jättämistä tulisin myöhemmin katumaan. Se tulee toteutumaan, mikä on ihan hullunkurista!

Mulle löytyi viime viikolla perhe, jossa tulen jatkamaan samanlaista Au Pair-työtä. Ei paras mahdollinen työ, mutta tähän elämäntilanteeseen ihan menevä. Löysin uuden jatkajan Lontoo-perheeseeni, eli lähtöön ei pitäisi liittyä enää minkäänlaisia ongelmia. Lontoon ja hostperheen hyvästely tietenkin, mikä tulee varmasti olemaan haikeata.

Miksi mä sitten Espanjaan? Tämä on vaikea kysymys, eikä siihen löydy ainostaan yhtä vastausta. Sanotaan, että suurkaupungin korkea hintataso ja vilinä sekä perheen kasvisruokavalio pisti minut ennen joulua pohtimaan mahdollista muuttoa aurinkorannoille. Suomeen kun mulla ei ole vielä tarpeeksi intressejä palata! Välivuodesta on nyt otettava kaikki irti;)

En ole kuitenkaan ihan heti jättämässä Lontoota, vaan ajoitan lähdön helmikuun loppupuolelle. Tarkoitus on viettää muutama kuukausi Malagassa ja palata sen jälkeen Suomeen, jossa ryntään suoraan koepapereiden ääreen. Muutama kurssi on tehtävä itsenäisesti, jotta opintosuunnitelmani ei ihan kaatuisi. Mutta, ennen lähtöä on kiireellä käytävä London Eye sun muut läpi, murehtimatta mistään koeviikoista sun muista kesätyöasioista!

IMG_8258IMG_7900IMG_6707IMG_8525IMG_8352IMG_8778IMG_0706

Oisin halunnut fiilistellä Espanjaa edellisen rantaloman kuvien voimin, mutta tajusin niiden olevan porukoiden koneella Suomessa. Sekalaiset syksykuvat saavat tällä kertaa kelvata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti