torstai 27. marraskuuta 2014

Yesterday


IMG_8981IMG_8987IMG_8959IMG_8956
Muutama kuva jaossa vielä synttäripäivältä! Vietin sen lähes normaalin keskiviikon tapaan siivoillen ja kokkaillen, mutten sentään iltaa myöten. Juhlittiin tyttöjen kans mun aikuistumista pienimuotoisesti pitäen mielessä Pariisin (synttäri)matkaa, joka starttaa kahden päivän päästä. Kääk! Päivä oli kokonaisuudessaan pirteä, lukuunottamatta illan megamokaa, lompakon jättämistä metroon. Toivotaan sen olevan nyt uskollisen henkilön taskussa matkalla löytötavaratoimistoon. Henkkarit, pankkikortti ja avaimet ois piakkoin saatava kotiin. Lukuunottamatta matkavakuutuskorttia ja parasta suomalaista huulivoidetta.

Seuraava postaus tuleekin Ranskan reissusta ja toivon mukaan löytyneestä lompakosta. Ja Pariisi-vinkkejä ottaisin vielä innolla vastaan! ;-)
4 kommenttia:

 1. Ooikein paljon onnea ja hyvää Ranskan-matkaa! Toivotaan että lompakko löytyy sitä ennen :)  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss suuresti Heidi! :)

   Ei oo vielä löytynyt, mutta menee kyllä aina aikaa,että se päätyy löytötavaratoimistoon.

   Poista
 2. Oh no oos varovaine, iltasanomist saa lukee huolestuttavia uutisia sieltä.. siis lontoosta. Mystisiä pamauksia kuulemma kuulunu, onneks lähet sinne Pariisiin karkuun (sopivasti)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tottakai! Hui tommosesta en oo kuullukaan. Toisaalta niitä on näissä suurissa kapungeissa ihan jatkuvasti :/ Joo, pariksi päiväksi karkasin Pariisiin :-D

   Poista