torstai 20. marraskuuta 2014

Christmas Stuffs


IMG_8758IMG_8742IMG_8765IMG_8791
IMG_8750

Kuten aikasemmin jo kerroin, mulla on päivisin paljon vapaa-aikaa. Vietän sitä vaihtelevin keinoin; urheillen, skypetellen ja kavereiden kans juoruten. Tai ihan vaan löhöillen. Löhöilyyn liittyy uus harrastukseni, joka on videobloggaajien seuraaminen. Löysin vasta kuukausi sitten youtubettajien maagisen ulottuvuuden!

Tänään en kerennyt uppoutua videoiden pariin, koska kalenteriin oli merkitty tapaaminen barcelonalaisen kaverin kanssa. Vietettiin aamupäivä keskustassa, jossa kadut oli koristeltu jouluvaloasetelmilla, kaupoissa joulukorttihyllyt veivät melkein puolet koko liikkeen tilavuudesta, joulumusiikkia soi joka puodissa, kadulle oli raahattu joulupuu, take away-kupit ovat saaneet ihanan jouluisan koristelun jne. Joulu tosiaan saapuu, mikä pistää ihmiset hiukan pois tolaltaan! Joulukuu saisi viilettää ohi edellisiä kuukausia hitaammalla vauhdilla, sillä mulla on kaikkea mielenkiintoista häppeninkiä luvassa ennen joulua. Myös jouluna, jollon pääsen käymään pikavierailulla kotona Suomessa :-)

Kivaa alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Haluaisin niin käydä siellä joulun alla! Kaikki näyttää niin upealta joulun alla. Kateellinen veljille, jotka lähtevät sinne pitemmän viikonlopun viettoon ensikuussa... Onko sulla jotain jouluperinnettä Suomesta ikävä, jota siellä ei joulun alla ole? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen jos vaan mahollisuus tulee! Jep, mutta nyt vaan sulle Lontoo-reissu suunnitteille;) hmm...mulla ei tuu muita jouluperinteitä mieleen ku pikkujoulut. Niitä ei täällä pahemmin vietetä, mutta saa nähä jääkö aikaa järjestää semmoset :-)

   Poista
 2. siis vau nää kaikki kuvat mitä sun blogi pursuilee!!:) mikä objektiivi on millä oot nämä kuvat (ja todennäköisesti muitakin kuvia) ottanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan piristävä kommentti!! Haha kiitos sulle:-)! Mulla on canonin laajakulma (10-22mm). Sillä tulee tosi paljon kuvattua:)

   Poista
 3. NIin ihania kuvia joka postauksessa :-) Oi Lontoo (ja koko englanti) varmaan on niin upea näin joulun alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos sulle <3 kivaa kuulla! On se kaunis..iso kaupunki täynnä kaikkea jouluun liittyvää tilpehöörää ja paljon tapahtumia!

   Poista