maanantai 3. marraskuuta 2014

Halloween

Oh no viime postauksesta on jo pari viikkoa. Parin viikon aikana en oo hirveesti viettänyt aikaa koneella istuen, johtuen siitä että oon ollut lomalla! Mun hostperhe lähti 1,5 viikoksi matkalle, joten kutsuin parin rakkaan kaverin Suomesta meille täksi ajaksi. Ihanaa kuulla suomalaisia juoruja ja näyttää tytöille kaunista Lontoota. Yhtäkään kuvaa en tältä ajalta kuitenkaan kameralla napsinut..

Sen sijaan mulla on kuvia Halloweenista, jota muuten vietetään Englannissa railakkaasti! Ihmiset kerääntyvät keskustaan ja jokainen on pukeutunut aiheeseen sopivaan tyyliin. Ihiset säikyttelevät toisiaan. Hauskaa, että porukka oikeesti näkee vaivaa yhden illan eteen! Suomen Halloween on aika minimaalinen tän maan Halloweeniin verrattuna. Vauxhallissa järjestettiin illalla ilotulitusnäytös, jota meidän piti mennä katsomaan. Nimenomaan piti. Myöhästyttiin aikataulusta ja nähtiin ainoastaan viimeisten rakettien rippeet, mutta myös huikea kokko! Kokon lisäksi myös iloisia juhlivia ihmisiä verisiin kaapuihin pukeutuneina. Mageeta sekin=)

IMG_8162IMG_8189
IMG_8170IMG_8167IMG_8132IMG_8142IMG_8163
IMG_8183IMG_8206IMG_8228

Kahden viikon loman aikana kerkesi loistavasti rentoutua, joten arkeen paluu on ihan miellyttävä muutos. Rytmi päivissä on tärkeää! Seuraava fantastinen miniloma sijoittuukin marraskuun loppuun. Tällöin me lähetään Lauran ja Kaisan kanssa siis Pariisiin! Saatiin vihdoin liput lunastettua ja hotelli varattua :-) Kaikki kolme ollaan ensimmäistä kertaa lähdössä Ranskaan, joten meillä ei ole lähes mitään tietoa kaupungin mahdollisuuksista. Kysynkin, että onko teistä joku käynyt Pariisissa ja voisi mahdollisesti suositella jotain ruokarafloja, shoppailupaikkoja tmv? Vinkit otettaisiin aarteina vastaan! 

4 kommenttia:

  1. pariisista ei jääny mitää erikoisii ruokapaikkoi mieleen, mut aamupalat seinen rannalla oli parhautta! montmartrella kantsii käydä kävelemässä ja kiivetä sacre coeurille, siellä on upeet maisemat ja muutenkin se on mielettömän kaunis kirkko. muutenkin nähtävyydet ei maksa paljoo paskaakaan esim. melkee kaikki museot on ilmasii alle 27 vuotiaille EU:n kansalaisille. plus rue de rivolin (tai nii muistelisin et oli sen niminen katu) varrella on kaikki parhaat kaupat! champs élyséen kaupat pääosin oli ainakin aika kaukana mun budjetista :-D joo toivon mukaan näistä oli jotain apuu!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja niiiin kaunis toi keskellä oleva kuva susta!! <3

    VastaaPoista