maanantai 1. joulukuuta 2014

PARIS PART 1


Mulle on tullut taas (ainakin osittain) tutuksi yksi Euroopan keskittymistä, rakkauskaupunki Pariisi. Eurostar-juna kuljetti meiät lauantaina kanaalin läpi Ranskan puolelle, eikä aikaa kulunut kuin hiukan yli pari tuntia. Ei ole siis ongelma lähtä Lontoosta vain pariksi yöksi Pariisiin!

Voin sanoa Pariisin olevan romanttinen ja kaunis kaupunki, mutta joka tuo romanttisuutensa esiin varmasti vahvemmin kesällä. Kauniita rakennuksia riitti ihailtavaksi, eikä Eiffel-torniakaan ole turhaan hehkutettu :-) Shoppailu vie aina suuren tilan päivästä ja lompakosta, joten jätettiin se suosiolla vähälle ja keskityttiin enemmän kaupungin näkemiseen. Ilman varsinaista määränpäätä käveltiin paikasta toiseen, mikä oli todella lyhyiden välimatkojen takia mahollista. Meillä oli käytännössä yksi päivä aikaa nähdä kaupunkia, joten kaikkea ei antanut aika periksi nähdä..Monia paikkoja on siis nähtävä kun seuraavaksi Pariisiin matkaan! Se tapahtuu varmasti lähivuosina, sen verran upea kaupunki se oli. Nyt niihin kuviin.

IMG_9029IMG_9199IMG_9311IMG_9517IMG_9276IMG_9400IMG_9423IMG_9549IMG_9307IMG_9451
Shoppailujen sijaan nappasin Pariisista matkamuistoksi flunssan, joten hiukan rauhallisempia päiviä tiedossa..Se on kuitenkin menevän viikonlopun jälkeen ihan mukavaa. Ehkä ostan huoneeseen joulun kunniaksi ekan kynttilän ja kuuntelen suomalaisia joululauluja, ollaanhan me jo joulukuun puolella(!!!)

Kuvia kertyi Pariisissa ihan kiitettävä kokonaisuus, joten uutta postausta tiedossa ihan lähipäivinä :)

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

11 kommenttia:

 1. voisitko lisätä sun blogin blogloviniin? :) mä en seuraa bloggerin kautta enää ollenkaan blogeja, niin sun blogis unohtuu aina selata, kun se ei löydy bloglovinista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä ainakin seuraan tätä blogia bloglovinin kautta, että kyllä sen pitäis sieltä löytyä, kun hakee! :-)

   Poista
  2. Se on ollut bloglovinissa, mutta löytyny jostain syystä vanhalla nimellä.. Tässä postauksessa on nyt linkki,jos haluut sitä kautta seurata =)

   Poista
 2. ootko enää vl? Oot iha sika kaunis.:)

  VastaaPoista
 3. Tulikohan se mun kommentti... No enivei niin ihania kuvia ja ihanan näköstä tuolla!! Vitsi ku pääsis itekki taas jonnekki ulkomaille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo varma mitä kommenttia tarkotat..Kiiittti kovast!! Sielllä oli kyl kaunista. Ainut miinus reissussa oli kylmyys, eikä oltu tietenkää varauduttu kunnolla..Joku reissu vaan buukkaamaan;) esim loppukeväälle saa tosi halvalla lentoja. :)

   Poista
 4. Morjens! Täytyy sanoo, et sulla on mahtava asenne. Ku lukee näit tulee itellekkin sellane positiivisempi mieli (vaik en ny oo sellanen aktiivinen blogiseuraaja). :-) Sun kuvat on upeit ja kaiken a ja o on et sä oot nätty nätti, kaunis! (ois mahtavaa, myös tutustuu) :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Huh, vielä mahtavampii fiilis tuli tästä kommentista, kiitti paljon!=)) Ois kiva, kunhan muutan takas Suomeen..:D

   Kiitos vielä :)

   Poista
  2. Ilo on mun puolella! :-) Mut asuks sä niinku Lontoos, vai..? Cool! ;-) :-)

   Poista
  3. Juu asun tän vuoden. On kyl! Lontoo on ihana kaupunki=)

   Poista