keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10 12 14


Heissan ja iloista joulun odotusta!

Oon saanut mun joulufiiliksen ihan hyvin nousemaan ilman niitä klassisia pikkujouluja ja glögi-pipari-hetkiä. Viime viikolla kävin kuuntelemassa mun hostperheen 13-vuotiaan pojan koulun jouluesitystä. 30-henkinen poikaporukka laulamassa vanhassa, kauniissa, pienessä kirkossa=maagista! Itsenäisyyspäivänä seurattiin juhlavastaanottoa suomalaisella kirkolla, johon oli kerääntynyt kivasti muitakin suomalaisia. Karjalanpiirakkaa, juustokakkua ja suomalaista kahvia. Nam! Hetken päästä pääsen kotiin maistamaan joulutorttuja ja muita jouluherkkuja. Toivonmukaan myös näkemään valkosen joulun :)

IMG_9761
IMG_9606
IMG_9598
IMG_9633
IMG_9602
IMG_9698
IMG_9732

Eilen bloggerissa surffaillessa tajusin kaksi ihan hullua seikkaa;

Ensinnäkin, historiani ensimmäinen blogipostaus on julkaistu 3,5 vuotta sitten! Kääk miten kauan bloggaus onkaan ollut osa arkea. Luojan kiitos vanhat postaukset oli mahollisuus piilottaa, meinasin nimittäin kuolla häpeään kun niitä selasin.

Toiseksi, 4kk on Lontoo-elämää takana ja saman verran edessä. Puolivälissä siis ollaan..

4 kommenttia:

 1. "Valkosta joulua" hmm epäilen.? (Tässä en haluis olla pessimisti, mut luulen, et pysyvä lumi tulee vasta tammikuun puolessa ja kestää tonne huhtikuun loppuun.) :-/ Ja sit ku sitä lunta tulee, nii sitä ei tuu silleen mukavasti vähä, vaa sitä tulee sillee PUFF 30cm kahessa päivässä. :D Ja kaikki lööpit kirjottaa: "ULLATUUS! Yllättikö talvi sinutkin, junat ainakin?!" ;-) (vaikka joka vuos se on tänne tullu). mut ei siin, pidän sormet ritis ja toivon, et oon vääräs. :D Mutta muuten hauska kuulla! Ja kiitos, lämmintä joulun odotusta sinnekkin! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta totta!! Niin se vaan nykyään menee. Aina voi silti elätellä toivoa..:-D Juu mäkin pidän! Täällä saa nähä sitä pimeyttä ihan tarpeeksi. Kiitoksiaa!=)

   Poista
 2. Ristus, ku tuli taas pitkä kommentti, sori! :'-D Täs tuntee vaa ittensä jotenki paremmaks ihmiseks, ku postaa sulle. Sult saa aina nii mukavan positiivisen vastauksen. Kiitos, thank you! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei yhtään haittaa :D Tosi mielellään mä näitä luen ja kaikki kommentit on niin tervetulleita. Haha ihanaa, kiitoksia!!

   Poista