maanantai 29. syyskuuta 2014

Syksyä


IMG_7497IMG_7454IMG_7438IMG_7478IMG_7524IMG_7462IMG_7428IMG_7407
Viime viikkoisia kuvia jaossa, joita en oo vaan laiskuudeltani saanut siirrettyä flickristä bloggeriin..Tää oli yks niistä päivistä, kun käytiin Lauran kans Mordenissa päiväkahvilla ja jolloin lämpötilat nousivat kahteenkymmeneen. On kyllä noussut paria sateista päivää lukuunottamatta joka päivä! Silti täällä on näkyvissä syksyn merkkejä; ruskan värit ja talvitakkeihin pukeutuneita paikallisia. Suomalaisena tää tuntuu ihan helteeltä haha :-D Mun on silti löydettävä paksumpi takki, koska illat on täällä tosi tuulisia ja koleita. Mä kun tyhmänä jätin kaikki paksummat takit Suomeen..(Hyvä syy tosin ostaa uusi)

Viikonjatkoja! Mä lähden jatkamaan siivoilua. 

4 kommenttia:

 1. hienoja kuvia taas kerran! kauanko oot vielä aupairina lontoossa ja minkälaisia eroja on asumisessa lontoon ja suomen välillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle!:-) Oon täällä toukokuuhun ainakin. Jos on kiinnostusta niin oon kesänki täällä!

   Hmm..Suomessa asuin kaukana kaikesta, mutta täällä kulkee metro ihan läheltä ja kaikkialle pääsee tosi helposti. Suomessa oma kotiseutu on niin koluttu läpikotasin ja tunnen kaikki kolot, mutta tää on niin iso kaupunki, että en varmana kerkee edes vuoden aikana tutustumaan tähän kokonaa! Ja lähiympäristöstäki löytyy kokoajan uusia paikkoja. Lontoo on tietty vähän kalliimpi kaupunki elää, eli esim. Matkustaminen on täällä kalliimpaa. Ruoka vähän riippuu, välillä halvempaa välillä kalliimpaa, mutta yleensä vähän halvempaa :-) Ei tuu nyt erityisemmin mieleen mitään muuta..

   Tottakai elämä on mielenkiintosempaa täällä nyt, koska kaikki on ollut uutta!! Ihmiset, kaupat, kotiseutu yms

   Poista