sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Saturday with me


Poiketen säännöstä jaan päivän kuvat hieman erilaiseen tapaan. Onnistuin ottamaan kuvia lähes jokaisesta vähänkin merkittävästi lauantain hetkestä, joten sain idean kertoa vähän tarkemmin päivän tapahtumista. Lauantai oli lungi päivä, johon ei liittynyt mitään maailmaa mullistavaa. Päivä oli kaikesta huolimatta mainio vapaapäivä.

Kohtalaisen kiireisen ja epämielyttävän siivouspäivän jälkeen oli ihana nukkua kiitettävät yöunet ja herätä lauantaina millon hyvältä tuntui. Mulla on täällä kuitenkin hyvä rytmi, eikä yöt oo mennyt valvomiseen taikka päivät nukkumiseen.

Nousin aamulla ihmisten aikaan, join huoneessa aamuteen ja kirjotin ylös taas niin mielikuvituksellisen ja sairaanmoisen unen, jonka näin. Oon alkanut kirjottaa niitä välillä ylös, koska ne on ollut lähipäivinä ihan tajuttoman mielenkiintoisia..

IMG_6633IMG_6637IMG_6594

Lähin lähes suoraan sängystä kävelemään Wimbledonin keskustaan päin. Kauhistelin matkalla niin syksyisiä maisemia ja hetkellisesti mun positiivinen mielentila muuttui. Ärsytti ajatus koleista ja tuulisista syysilloista. Kesää ei ole nähty vielä tarpeeksi. Eihän?

Täytettiin Silvin kans ruokakassi brunch-tarvikkeilla ja matkattiin Silvin luokse. Valmistettiin ihana aamupala, istuttiin ulos ja nautiskeltiin viimeisistä auringonsäteistä!!
  IMG_6687IMG_6704IMG_6713

En oo mikään kissanainen tai pitänyt kissoja koskaan hirveän mielyttävinä eläiminä. Eilen kuitenkin tajusin, että on myös olemassa ihania yksilöitä :-D Silvin perheen kissa on ihan hulvattoman ihana. Parikuukautinen kissanpoikanen osaa viattomuudella ja suloisuudellaan todella viehättää. Siinä vierähti muutama hetki kissan kanssa oleillen ja jutellen. Suomeksi tietenkin.

IMG_6843IMG_6894IMG_6959IMG_6964

Pistettiin alkuillasta ittemme ihmisten näköiseksi, otettiin takapihalla muutamat kuvat ja lähdettiin takaisin Wimbledonin keskustaan.
  IMG_6886IMG_6934IMG_6895IMG_6947

Keskusta on illalla niin kaunis. Lontoon keskustalle se ei kuitenkaan vedä vertoja, mutta on uutena kotikaupunginosana ihana valoineen ja kohteliaisine ihmiseen. Miksei suomalaiset koskaan hymyile kun vain kävelevät vastaan?

Haettiin pientä purtavaa ja istuuduttiin Starbucksiin juomaan iltakaffet ja odottelemaan Lauraa. Kahviloista on tullu ostettua kahvikuppi jos toinenkin jokaisen päivän aikana, koska brittien tavoin mun perheessä juodaan lähes pelkkää teetä. Teekin on herkullista, mutta kahviaddiktina on mun saatava ainakin yksi kuppi kahvia päivässä :-D Lauran tultua lähettiin jatkamaan loppuiltaa takaisin Kingstoniin.
  IMG_6972IMG_6980IMG_6974IMG_6986IMG_6989
Siinä näitte palasia mun lauantaipäivästä =) Tää oli itseasiassa kiva postaus toteuttaa. Mitä te pidätte tämmöisistä?
Pidän itteäni melko laiskana blogin päivittäjänä, mutta lisään kyllä runsaasti kuvia täältä instagramiin. Rospeli on nimimerkkini jos mieli tekee mun elämää seurata enemmänkin.

Runsaat tsempit kirjoituksiin lukiolaisille, joilla ne on nyt edessä. <3

10 kommenttia:

 1. ootko siis vaihdossa tuolla?

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäsin tästä postauksesta ihan sikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, kiva kuulla!! Voisin tehä tämmösen siis myöhemminki. :)

   Poista
 3. Sun postaukset on aina niin kivoja :D! Oon niin pitkään seurannu sun bloggailua ja varsinki alussa mietin että miten joku voi olla noin hyvä kuvaan :DD:D. nää on vieläki aivan yhtä hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reeta!!!!Ihanan piristävä kommentti :-D :> hahhaa en ajattele ite niin..mutta kiitos toisen kerran. Kiva kuulla että tykkäät <3

   Poista
 4. mielettömän fiilis kuvii, niin kiva lukee sun arjesta siellä :) tiiän et varsinkaa duuni ei oo ain nii ruusuilla tanssimista mut hei lontoo ja englantilainen syksy ja aito brittitee, oon iha täpinöis teiä au pairien puolest!!! oon tulos siel käymää koeviikon jälkee ja tarkotuksen ois nähä silvii, ois sika jees törmää suhunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ada! Kiva kuulla myös susta pitkästä aikaaa :-)))))!!! Mulle sattu kyllä hyvä perhe, työtä ei oo yhtään liikaa.Haha on se ihana, mutta oon enemmän kesäihminen :-D jooo kuulin silviltä!!!!!!! Ihan sika kivaa,tervetuloa<3 Kuin myös! Hyppään Silviin mukaan joku päivä ku se tulee teiän kans :-)

   Poista