sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Elämää täällä


Heippa ihanaiset :)

Aika- varsinkin aikapäivisin on hurahtanut täällä ihan hirveätä vauhtia. Hostperheen lämmin vastaanotto ja ihanat kaverit on tehnyt mun olon Wimbledonissa onnelliseksi. Arki on lähtenyt täällä rullaamaan, eikä koti-ikävää oo vielä ilmennyt pieniä kaipauksia lukuunottamatta. Hirveästi oon jo kolmen kuluneen viikon aikana kerennyt kokea ja nähdä, mutta niin paljon on suuressa kaupungissa vielä nähtävää. Kokemuksia ei oo koskaan kerättävissä liikaa. 

Mulle sattui perheen susteen ihan loistotuuri, sillä lämpimien sekä kohteliaiden perheenjäsenten lisäksi mulla on helppoa elää täällä. Kotitehtäviä ei ole liikaa, eikä pienten lasten hoitoa ollenkaan. Perheen elämään oli helppo astua sisään ja arki on todella erilaista kun Suomessa (sen takia lienee maistunutkin herkulliselta). Mun arkipäiviin kuuluu normaalia kodinhoitoa, satunnaista ruuanlaittoa sekä kouluikäisten lasten kanssa hengailua koulun jälkeen. Elämä on Suomessa ollut hektistä, koska lukion lisäksi on arkipäiviin kuulunut töitä ja kavereiden tapaamista, eikä aikaa ole hirveästi jäänyt itelle. Täällä mulla on aikaa kuunnella omaa mieltä ja miettiä maailman mullistuksia aamuteetä juodessa. Au Pairiksi lähtö oli mulle täydellinen vaihtoehto tässä vaiheessa elämää.

Olin kuullut hirveästi epäonnistuneita Au Pair-kokemuksia ja nimenomaan Englannista. Mulla oli hyvät lähtökohdat, sillä perheen löydyttyä ja useiden perheitä koskevien kehujen kuultua uskoin vuodesta kuitenkin lähes pelkkää hyvää. Elämä ei todellakaan tule olemaan pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta just nyt mun fiilikset on korkeella.

IMG_7010IMG_7041
IMG_7256
IMG_7236IMG_7190IMG_7005IMG_7317IMG_7307

Millä fiiliksillä Suomessa eletään? Haluun kuulla kuulumisia!!

12 kommenttia:

 1. Hei ihan mahtavaa että aika on mennyt mukavasti sirllä ja host perhe on kiva! Täällä suomessa alkaa ilmat kylmetä, levin suunnilla tullut jopa räntää... Kivat jatkot sulle sinne, seuraavaa postausta ootellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kyllä ilonen! Outs, luin kans iltalehestä..täällä on ihan kesäset ilmat ollu koko kolmen viikon ajan :-D Kiitos paljon, samoin sulle!! :-)

   Poista
 2. Anteeks jos liian henkilökohtanen kysymys, mutta onko sun host-perhe lestadiolainen? :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus, nauti ku oot siellä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon sulle<3 Nautin kyllä parhaani mukaan!! Hyviä jatkoja sullekki :-)

   Poista
 4. Menitkö jonkun järjestön kautta vai miten löysit perheesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mennyt järjestön vaan ihan facebookin kautta :-D

   Poista
 5. Voitko kertoo viel tarkemmin, et kui löysit sun perhees? oon nimittäin kiinnostunu itekki au pairiksi lähtemisestä ja ois kiva tietää:) toivottavasti sul on huippu vuos siel!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vaikka facebookissa mulle viestiä ni kerron tarkemmin. Nimi on Roosa Palokangas. Suosittelen kyllä lähtemään ja mulla ainaki perheen löytäminen tapahtu tosi helposti ja nopeesti! Sitä toivon itekki ja toivotaan et säki pääset lähtemään :-)!!

   Poista
 6. rakastan tätä sun blogia!! ja heii piä iha huippu vuosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iihaaana piristys!! Kiitos sulle <3 Pidän parhaani mukaan!

   Poista