tiistai 14. huhtikuuta 2015

HOLA


Täältä suunnalta tulee nyt elonmerkkejä. :)

Muutto Espanjaan sujui melkein kaksi kuukautta sitten kivasti ja mutkattomasti. Asettuminen uuteen perheeseen kävi sulavammin kun Englannissa, uusi hostperheeni kun on ennestään tuttu suomalainen perhe. Espanjan ihana ilmapiiri yllätti mut suuresti! Täällä on upeat maisemat ja aktiviteettivalikoima runsaasti laajempi kuin Lontoossa. Tekemistä on riittänyt ja elämä on ollut melko huoletonta ja helppoa. Toivon sen olevan myös tulevan kuukauden ajan, jonka jälkeen jätän au pairin hommat sikseen ja palaan kotimaahan.

Lauantaista lähtien oon elänyt ilman älypuhelinta, sillä se onnistuttiin ryöväämään Malagassa. Onnekseni otin syksyllä matkaan huikean Nokia E7:n. On siis edes jokin väline, jolla ottaa yhteyttä :-D Pistää tosiaan ärsyttämään eniten se, että puhelimen mukana meni kuvat vuodelta, joka on ollut elämäni kiinnostavin! Tässä vaiheessa ei kuitenkaan auta voivotella, vaan pitää puhelimesta tiukemmalla otteella kiinni, kun seuraavan kerran tullaan kysymään kelloa..

Nyt jakoon kuvia edellisviikoilta! Myös loppukuvia Lontoosta odottaisi julkaisemista.

IMG_3538
IMG_3290
IMG_3770
IMG_3843
IMG_3207
IMG_3665
IMG_2762


Onko siellä ketään enää parin kuukauden tauon jälkeen seuraamassa? Kertokaa kuulumisia!12 kommenttia:

 1. Mä täällä ainakin ja ai kamala huikeita kuvia <3 Ei yhtään tee hyvää kattoa tällasia kun tulin ite kaks viikkoo sitten takasin Italiasta, jossa kans olin au pairina ja Suomi tökkii atm aika pahasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! Kiitos sullle <3 Hah voi ei, uskon..mutta katoin et pitäis Suomessaki auringon vähän paistaa! Mut Italiassa wau:) se oli yks vaihtoehto, jonne oisin kans voinu lähtee au pairiksi!

   Poista
 2. Oii ihanaa saada päivitystä, oon monta kertaa miettiny että pitäis laittaa siulle viestiä että mitä kuuluu! Huikeita maksemia, pieni kateus! Vaikka täällä Lontoossakin on jo aika kivat sääolot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essiii!! ikävöin sua <3 sama täällä..Nyt vaa ei kannata laittaa viestiä whatsapilla ku en pysty siihen vastata :.D On joo ihan niin mageeta. Mutta Lontoossa myös;) joo oon huomannu instagramista et ihan kevät!

   Poista
 3. Huikeet kuvat!

  Pakko vaan kysyy semmosta että oliko sulla gmail -tiliä tms tossa puhelimessa (yleensä se tarvitaan että kaikki sovellukset toimii). Jos oli niin iha hyvin mahollista et sun kaikki kuvat löytyy sieltä eli googlen palvelimelta (jos sulla on ollu automaattinen synkronointi päällä) ja saat ne palautettua, jos vaan muistat käyttäjätunnuksen ja salasanan! Toivotaan parasta ton suhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos!! Hei ois ihan sika hyvä, pitää heti mennä tsekkaamaan. Paljon paljon kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. täälä ollaan ooteltu uutta postailua! :D

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan todellakin! On muuten kauniita kuvia! :-) oispa täälläki tollasia maisemia.. No vähän lohuttaa onneks toi ihana möhkäle taivaalla*. * niin paljon antaa virtaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa <3 Kiitti paljon! Kaikkeen kyllä tottuu ja niin myös näihin maisemiin täällä :-D no älä vaan, tuo niin hyvää mieltä!

   Poista
 6. Kyllä, oon venaillu postaust, on mukava lukee taas sun postauksii! :)) Erityisen magee on toi tokavika kuva tos... Aivan mahtava näky! Hienosti noi pilvet jää alapuolelle, meitsi diggaa. Muuten kuulumisii: hyvä mieli, ku arska paistaa ja kevät on alkanu ja lisäkseen on voinu ottaa taas fillarin ja juoksuvehkeet esiin, aka still alive nigga! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla,kiitos sulle :) Oli niin hulppeet näkymät ku noustiin pilvien yläpuolelle! Okeii, kiva!

   Poista