keskiviikko 13. elokuuta 2014

=)

IMG_3745IMG_3770IMG_3732IMG_3816IMG_3711
Yksi elämäni hauskimmista kesistä alkaa olemaan loppusuoralla. Suurin osa kavereista palas kouluun, mutta mä olen elokuun loppuun asti muutamaa työkeikkaa lukuunottamatta lomalla. Aika on kulunu ihan tajuttoman nopeesti, mistä voidaan päätellä kesän olleen onnistunut! Tein sen aikana hirveesti töitä, mutta kerkesin myös ottamaan kesäilloista ilon irti. Työt ei mua hirveästi hidastanut.

Englanti-vuosi lähenee kovaa vauhtia ja fiilikset on onnelliset, mutta tietyllä tapaa ristiriitaiset. Kuulin myös, että pari tuttua on lähössä Lontooseen, joten mulla on siis kavereita, joiden kanssa tutustua kaupunkiin ja fiilistellä elämää <317 päivän päästä mä olenkin jo Lontoossa.

Ahkerasta työnteosta palkitsin itteni uudella objektiivilla, jonka pitäiski saapua postiin näinä päivinä. Oon niin ilonen, enkä malta oottaa, että pääsen sitä käyttämään Lontoossa!

Tsemppiä opiskelijoille kouluun. :-)

6 kommenttia:

 1. Meetkö siis vaihto-oppilaaksi? Siistiä! :)


  http://allbeautifullost.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun au pairiksi tai lähinnä kodinhoitajaksi :-) niiin onn!!!!

   Poista
 2. Näin sut helsingin kesiksien aikaan kaivaris jampan ja joidenki kans.:) onko outoo jos sut tunnistetaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, oisit tullu juttelemaan :-D
   Eii se oo outoa, ehkä vähän huvittavaa. En oo ihan varma mitä kysymyksellä hait :d

   Poista
 3. Mikä objektiivin tilasit? :) Mitä objektiiveja sinulla on ja mikä kamera? olisi kiva tietää kokemuksia niistä, sillä olen itse ostamassa uutta objektiivia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin canonin laajakulman 10-22mm 3.5-4.5. Mulla on 600D runko, 50mm ja 18-55mm objut. 50mm on ihan kätevä perusobjektiivi, jota voin alussa suositella :-) Oon tykänny myös hirveesti tästä mun uudesta!

   Poista