tiistai 15. huhtikuuta 2014

Puhelimen syövereistä

roosa puhelin1-011roosa puhelin1-013roosa puhelin1-009

roosa puhelin1-012 Heipparallaa! Seikkailin eilen Play-kaupassa ja seikkailun päätteeksi latasin puhelimeen kuvanrajausohjelman, jolla mä oon nyt leikkinyt päivän ja rajannut kuvia pallon lisäksi mm etanan, auringon, puun sekä cappucino-kupin malliseksi. Lataisin niin mielelläni intsagram-seinän täyteen eri muotoisia kuvia, mutta tulisin todennäköisesti nauramaan kuville vuorokauden jälkeen. Parempi kai pitää omissa kuvakansioissa. Ps. myös muita puhelinkuvia on nähtävissä instagramissa, jossa mun nimimerkki on rospeli!!

Ekoista kuvista näkyykin, että oon käynyt juhlissa. Kyllä, niitä on riittänyt tälle keväälle ihan kiitettävä määrä, eikä loppua näy! Oon ollut useilla synttäreillä sekä häissä, joka olikin kevään suurin juhla. Fantastista juhlissa on se tunnelma, jonka tekee iloiset ihmiset.

Juhlien lisäksi oon pyörinyt taas Helsingissä normaalia enemmän ja päässy kuulemaan skeittareiden rullausta ja näkemään vihreätä nurmikkoa, mitkä on niin kesän merkkejä. Jos sääennusteet pitää paikkansa ja pääsiäinen tullaan viettämään yli 15 asteessa, heitän talviturkin mereen. Ensin on tietenkin suostuteltava kaverit mukaan, mikä voi osottautua hankaluudeksi.

Mutta nyt jatkan kirppiskamojen järjestelyä, jotta saan sekamelskan selvitettyä ja vaatteet viikonloppuna myyntiin. Tervetuloa sunnuntaina jäähallille! :-)

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia!! millä ohjelmalla oot saanu tehtyä nuista tollasia pyöreitä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooss:-))

   InstaBox on ohjelman nimi.

   Poista
 2. mikä on ton kuvaohjelman nimi ? :)

  VastaaPoista
 3. hei voitko kertoo sen kuvankäsittelyohjelman nimen? :)

  VastaaPoista
 4. millä ohjelmalla muokkasit noi? kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Kiitti! Munki mielestä kivoja ku vähän erilaisia :-)

  VastaaPoista
 6. Mistä toi takki on, tuossa vasemmalla puolella kuuennessa kuvassa :) ?
  Tosi hieno!

  - rala

  VastaaPoista
 7. Ton mun juoksutakin alkuperästä en osaa kyllä sanoa ku se on sen verran monta vuotta vanha..:-D sori!

  Kiitos :)

  VastaaPoista